Je bedrijf runnen

Betalingen

Betaalmogelijkheden voor mijn bedrijf en mijn webshop

Een goedlopend bedrijf kan niet zonder goede betalingsmogelijkheden. Welke opties zijn er en hoe werken ze? Wat heb je nodig om bv ook aan klanten in het buitenland te verkopen? Een goede webshop!

E-wallet

Een digitaal portemonnee waarmee je cash geld omzet in digitaal geld. Snel, efficiënt, handig, veilig en makkelijk in gebruik. Is handig voor zowel jou als ondernemer en voor je klant. Je geld staat binnen enkele seconden in je e-wallet account. Wij helpen je graag bij het opzetten en activeren van je zakelijke e-wallet.

Wat past bij jou bedrijf en je klant?

website. Contante cash betalingen is snel en het meest gangbare in Suriname, maar brengt ook heel veel risico’s met zich mee. Om te bepalen welke mogelijkheden je aan gaat bieden, is het allereerst van belang je klanten in beeld te hebben. Welke manier van betalen past het best bij het merendeel van je klanten?

Bankkaart POS apparaat

Een POS apparaat aanvragen bij je bank levert je net als bij de e-wallet heel veel voordelen op. Maar ga wel eerst na wie je doelgroep is en of merendeel met POS kan betalen. Er zijn nl kosten verbonden aan het in gebruik nemen van een POS apparaat.

Online betaalmogelijkheden in Suriname

Online betaalmogelijkheden in Suriname is mede mogelijk gemaakt door de innovatieve ontwikkelingen van WAN2CONNECT en partners. Hierdoor worden de mogelijkheden voor online betalen steeds uitgebreider. onderworpen. De betaalmogelijkheden die we hieronder bespreken zijn officieel internationaal erkend, mede door ons mogelijk gemaakt en succesvol in gebruik.

Online betaalmogelijkheden voor internationale verkoop

Heb je een goed opgezette en ingerichte webshop en verwacht je ook buiten Suriname goed zaken te doen. Dan is het wellicht de moeite waard om gebruik te maken van de payments service van WAN2CONNECT voor het accepteren van bv iDEAL en PayPal betalingen. Vraag een offerte aan door een email te sturen naar admin@wan2connect.com met als onderwerkt online betalingen.

Inkoop

Door slim in te kopen vergroot je je winst. De makkelijkste manier om meer winst te maken met je bedrijf is door je kosten omlaag te brengen, dus door slimmer in te kopen. Door minder tijd aan inkoop te besteden en je positie als klant bij je leverancier te versterken verlaag je je inkoopkosten.

En let op dat je een factuur of inkoop bon hebt van al je zakelijke inkopen.

Want door slimmer in te kopen kun je:

Structuur in je bedrijf

Veel ondernemers in Suriname hebben het gevoel altijd tijd tekort te komen. Een telefoontje hier, een mailtje daar, afspraken, het houdt niet op. Door je dag goed in te delen kun je efficiënter werken en meer bereiken: timemanagement.

Wat is timemanagement?

Druk druk druk, zo voelen veel ondernemers zich. Ze komen tijd tekort en er is altijd werk. Om te voorkomen dat je overspannen raakt door deze druk, kan timemanagement uitkomst bieden. Je maakt een goede indeling van je dag die is afgestemd op je werkzaamheden. Met deze werkwijze kun je efficiënt te werk gaan en je doelen bereiken.

Onderzoeken

Probeer eens in kaart te brengen hoe een normale werkdag eruit ziet. Schrijf desnoods eens op wat je zoal doet op een dag. Het zal je misschien verbazen dat aan het eind van de dag vooral blijkt dat je de meeste tijd besteedt aan hangen en wachten, onderweg zijn naar afspraken, bellen. Vraag je ook eens af wat precies de werkzaamheden zijn die je op een dag wil doen. Het is erg vervelend om het gevoel te hebben dat je ergens maar niet aan toekomt.

Agenda

Het is handig om een agenda bij te houden van werkzaamheden. Dit kan op papier, maar ook in een Office-programma zoals Outlook, online in Google Apps of onze cloud oplossing waarmee je kunt mailen, facturen versturen en je klantenbestand kan bijhouden (CRM). Door goed bij te houden wat je moet doen hou je het overzichtelijk. Ook voorkom je op deze manier dat je belangrijke afspraken of activiteiten vergeet. Begin elke werkdag met het doornemen van de agenda en zet voor jezelf op een rij wat je aan het eind van de dag gedaan wilt hebben. Belangrijk bij het maken van een to-do lijstje, is dat de taken haalbaar zijn. Ook moet er ruimte blijven voor spoedklussen tussendoor, hou daar dus ook ruimte voor vrij.