Wij zijn

WAN2CONNECT is een business society center dat ondernemers kansrijker wil maken vanuit de gedachte dat ondernemen moet uitgaan van de persoonlijke kwaliteiten en de know-how van de ondernemer. Dit doet WAN2CONNECT door het beschikbaar stellen van primaire diensten ter ondersteuning van de ondernemers conform de wet- en regelgeving. Wij ondersteunen u in en met de 7 meest cruciale aspecten in het ondernemen. WAN2CONNECT helpt u bij het werken aan uw bestaansrecht als ondernemer.

WAN2CONNECT, Werken Aan Netwerken en het Connecteren van ondernemers met als doel versterkend werken met en aar elkaar. Gedreven door ondernemerschap en passie. Wij geloven in ondernemerschap en dragen dat uit. Ondernemen, dat is steeds het startpunt voor onze slagvaardige en initiatiefrijke organisatie.

Geloof in ondernemerschap

Wij geloven dat ondernemen een manier van leven is die het beste in jezelf naar boven haalt. En dat zie je terug in alles wat je doet. Ondernemerschap gaat over dromen, over denken, durven en doen. Maar ondernemen gaat ook over doorzetten en verantwoordelijkheid nemen. Het gaat over de omgeving waarin je ondernemerschap laat zien. En WAN2CONNECT helpt jou met het werken aan je bestaansrecht als ondernemer.

Hoe is het begonnen?

WAN2CONNECT is in 2013 in Nerdeland opgericht door Marlon Toendang, ondernemer sinds 2007 (eigenlijk al vanaf zijn 6e jaar) . WAN2CONNECT is primair ontstaan vanuit een behoefte van een allochtone ondernemer. Hulp dat aansluit met het opzetten en runnen van jou bedrijf. En omdat na onderzoek is gebleken dat deze groep anders onderneemt in vergelijking met autochtone ondernemers. En dat een allochtone ondernemer overwegend primair onderneemt vanuit een passie en later pas gaan nadenken over wat ondernemen is. Maar zich verder net als iedere ondernemer het liefst voornamelijk bezighoud met zijn of haar passie. Deze behoefte aan ondersteuning heeft Marlon feilloos vertaald naar wat nu het DNA van WAN2CONNECT is, gefundeerd op wat hij noemt de 7 pilaren waar iedere onderneming op gebouwd word. Dat zijn:

Onze werkwijze:

WAN2CONNECT brengt samen met u de specifieke bedrijfsmatige knelpunten in kaart. Deze worden vervolgens samen met u door ons opgepakt en uitgewerkt. Hierdoor kunt u zich voornamelijk richten op dat geen waar u binnen uw bedrijf de meeste energie uit haalt. Uw core business! Ons team van specialisten hebben ieder hun sporen verdiend in hun vakgebied en ondersteunen u graag met hun opgedane kennis en ervaring, waardoor u meer aandacht kunt besteden aan uw bedrijf. Wij bieden u zowel complete als specifieke ondersteuning, nagelang de behoefte.

Lidmaatschap

Als ondernemer kun je lid worden van WAN2CONNECT. Je lidmaatschap biedt jou onbeperkt toegang tot de kennis en ervaring van andere gedreven ondernemers. En kun je gebruik maken van persoonlijk telefonisch ondernemersadvies, exclusieve templates en tegen ledenkorting shoppen in onze webshop voor producten en diensten die speciaal voor jou als ondernemer zijn ontwikkeld.