WAN2CONNECT CUSTOMER CONTACT CENTER

De redenen waarom u graag met ons werkt!

Inbound

Wij verwerken uw inkomende e-mail, telefoongesprekken, WhatsApp berichten, chat berichten en ingekomen social media berichten via Facebook, Twitter of LinkedIn en houden uw agenda bij!

Outbound

Wij verzorgen enquêtes, maken telefonisch afspraken en bellen namens u naar uw klanten, relaties en leveranciers.

Dataverwerking

Producten invoeren voor webshops (WooCommerce, Magento, Prestashop, OpenCart), dataverrijking, vertalen van Engelse teksten naar Nederlandse teksten, facturen invoeren.

Customer Contact Center

Doordat wij met ons kantoor ook in Paramaribo (Suriname) zitten kunnen wij uw werkzaamheden tegen lagere tarieven uitvoeren. U bespaart minimaal 50% op uw huidige kosten vergeleken met wat u kwijt zou zijn wanneer u werk zou uitbesteden aan een contact center in b.v. Nederland of Belgie.

Financiële administratie

We hebben ervaring met Quickbook, Twinfield, Exact en Davilex, Wij hebben boekhouders en accountants beschikbaar die uw werkzaamheden tegen een aantrekkelijke prijs kunnen uitvoeren. En ook voor payrolling bent u bij ons bij het juiste adres.

Caspi

Caspi onze front office ondersteuning op afstand.
Als (klein) zelfstandige ondernemer hebt u vaak niet genoeg tijd om uw klanten de aandacht te geven waar ze recht op hebben.
Omdat u bezig bent met:

En tal van andere noodzakijle activiteiten die nodig zijn om uw bedrijf zo professioneel mogelijk te runnen.  Daarom hebben wij met u in gedachten Caspi ontwikkeld. Klik hier voor meer informatie over Caspi.

Ondernemen. Wij van WAN2CONNECT weten daar alles van!

Daarom introduceren wij, met u in gedachten Caspi! Caspi is de klant contact service van WAN2CONNECT voor ondernemers / leden van WAN2CONNECT. Uw call agent, agenda beheerder en secretaresse op afstand

Inbound

Vanuit ons contact center zijn we gespecialiseerd in de volgende diensten:

Virtual assistant, personal assistant op afstand

Uw persoonlijke assistent op afstand. Onder deze dienstverlening kunt u werkzaamheden verstaan die te maken hebben met het voorzien van informatie aan klanten en prospects, het maken van afspraken voor b.v een board meeting, notuleren bij vergaderingen en alle overige secretariële werkzaamheden.

Klantenservice telefoon, email, Whatsapp, chat, Facebook

Klanten zoeken steeds vaker op verschillende manieren contact met bedrijven. Elk communicatiekanaal vraagt om een andere aanpak. Klanten willen vaak snel een aankoop kunnen doen waardoor de behoefte om vragen snel beantwoord te krijgen steeds groter wordt. WAN2CONNECT contact center heeft uitgebreide ervaring met het bedienen van klanten via de verschillende verschillende kanalen.

ICT helpdesk

Als ICT gebruiker komt een storing altijd ongelegen en wil je dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Dankzij onze ICT support agenten beschikt over uw eigen ICT helpdesk. Onze dienstverlening op het gebied van ICT helpdesk bestaat uit het ondersteunen van gebruikers op hun werkplek met software gerelateerde storingen, het beantwoorden van technische vragen en het eventueel meekijken op de PC van de gebruiker zodat wij het problemen snel kunnen achterhalen en op kunnen lossen.

Outbound

WAN2CONNECT contact center Suriname biedt verschillende outbound contact center diensten vanuit Suriname aan tegen lage tarieven. Als outbound contact center is WAN2CONNECT contact center gespecialiseerd in de volgende diensten:

Onze contact center diensten

Wilt u meer weten over onze contact center diensten die vanuit Suriname worden geboden?
Neem dan nu contact met ons op.

Dataverwerking

Bent u op zoek naar een partner voor het laten invoeren, controleren of verrijken van gegevens? WAN2CONNECT contact center is voor vele bedrijven uit Nederland en België de betrouwbare en voordelige partner op het gebied van dataverwerking, data entry en dataverrijking.

Data entry

Onder data entry verstaan wij het invoeren van data met als gegevensbron (papieren) documenten, in gescande (PDF) documenten of ruwe data van diverse databases. Het grote voordeel om data entry werkzaamheden uit te besteden aan WAN2CONNECT contact center is onze aantrekkelijke prijs en onze gemotiveerd en hoog opgeleid personeel. Uiteraard staat hierbij de kwaliteit van het invoeren voorop.

Dataverrijking

Het verrijken van data zoals het aanvullen van ontbrekende gegevens, doen wij middels het leggen van verbanden en door na te bellen om ontbrekende gegevens in te vullen. Het invoeren van gegevens doen wij voordelig, snel en accuraat. Mede dankzij onze ervaren data entry medewerkers, ruime openingstijden en onze slimme systemen kunnen wij in korte tijd veel data verrijken.

Vragenlijsten

Ook voor het verwerken van vragenlijsten kan WAN2CONNECT contact center voor u van betekenis zijn. Vaak wil men vragenlijsten snel verwerkt hebben zodat conclusies getrokken kunnen worden.

Enquêtes

Een online enquete campagne laten opzetten of wilt u enquêteresultaten snel beschikbaar hebben? Maak dan gebruik van onze voordelige diensten op het gebied van enquête verwerking.