WAN2CONNECT goes Bizar

Uitnodiging voor ons Ondernemers Netwerkevent
Waar ondernemerschap en innovatie samenkomen!

Hoofdactiviteiten

Wan2CONNECT

Ontdek hoe dit platform je kan helpen om je bedrijf te ontwikkelen, je zakelijke netwerk uit te breiden en te versterken. Een must voor elke ondernemer die op zoek is naar groeimogelijkheden en samenwerkingskansen.

Technovate

Maak kennis met de nieuwste technologische innovaties en hoe deze de toekomst van het ondernemen vormgeven. Een unieke kans om voorop te lopen in jouw branche.

Elevator Pitch Workshop

Verbeter je pitch vaardigheden in onze interactieve workshop. Leer hoe je jouw ideeën effectief kunt communiceren en overtuig potentiële investeerders of partners binnen enkele minuten.

Mis het niet! Sluit je aan bij ons exclusieve netwerkevenement voor ondernemers, waar je de unieke kans krijgt om direct in contact te komen met toonaangevende innovators en gelijkgestemde ondernemers. Dit evenement staat in het teken van netwerken en leren groeien.

Wat kun je verwachten?

Registreer nu om je plek te verzekeren!
Dit evenement biedt niet alleen de kans om te netwerken met andere ondernemers, maar ook om waardevolle inzichten en kennis op te doen die je kunnen helpen je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Workshop

Professioneel Communiceren

Communiceren, wat is dat?

Communiceren, toetsen of je boodschap bij jouw gesprekspartner is aangekomen. Dat is in het dagelijks leven al niet makkelijk, maar in het zakelijk leven een nog grotere uitdaging.

Hoe breng je de boodschap over jouw product, dienst en bedrijfsvoering duidelijk en efficiënt over naar de klant? Bij WAN2CONNECT weten wij er alles van!

Professioneel en klantgericht communiceren zijn basisvaardigheden voor iedere ondernemer. Wil ook jij jouw vaardigheden op dit gebied verder ontwikkelen? Dan is de training “Professioneel communiceren” voor jou als startende ondernemer bij uitstek de perfecte training.
Ontvang na bevestiging van je registratie een gratis ondernemerstest.

Voor vragen kunt je contact opnemen via Whatsapp en email.

Tot ziens in onze workshop!
WAN2CONNECT, Making Your Business, Your Business

Houd onze website in de gaten voor onze komende events. Wilt u voor onze events worden uitgenodigd? Meld u dan aan door een mail te sturen naar events@wan2connect.com met vermelding van u naam, bedrijfsnaam en telefoonnumer.