WAN2CONNECT Nederland

SUCCESVOL ONDERNEMEN?
WAN2CONNECT MAAKT HET MOGELIJK

Making Your Business
Your Business

Wenst u vanuit uw bedrijf in te contact te komen met een voor u geschikt bedrijf in Suriname? Of wilt u een zakelijk traject aangaan in Suriname? Dan is WAN2CONNECT de partner om dit mee te doen. Op basis van uw wensen zorgen wij er voor dat u met dat bedrijf in contact komt en de juiste informatie ontvangt voor een vlot verloop van uw doelstellingen. Onze toegevoegde waarde; ons streven om een brug te leggen tussen de Nederlandse en Surinaamse ondernemers.

OCIHZ90

WAN2CONNECT, een initiatief van de heer Marlon Toendang, een gedreven Surinaamse ondernemer, eigenaar en directeur van NexGen Networks B.V. heeft na 4 jaar vooronderzoek en met eigen kapitaal WAN2CONNECT Nederland in mei 2012 opgericht. Zijn opgedane kennis en ervaringen sterkten hem in zijn idee, dat het opzetten van dit ondernemersplatform toekomstperspectief heeft. WAN2CONNECT, ondersteunt jou als ondernemer zodat jij je meer kunt richten op je bedrijf en je core business.

Na de opzet van WAN2CONNECT Nederland was het nu de beurt aan WAN2CONNECT Suriname. Het is altijd het streven geweest de brug te slaan tussen de Nederlandse en de Surinaamse ondernemers. WAN2CONNECT Suriname was in januari 2021 officieel een feit.

Offerte Aanvraag

Wenst u vanuit uw bedrijf in contact te komen met een voor u geschikt bedrijf in Suriname?

business coaches WAN2CONNECT Nederland

Onno van Buren
Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jonge mensen (zowel academici als HBO) succesvol worden en blijven in hun leven. In dat kader begeleid ik mensen in hun professionele ontwikkeling met zakelijke adviezen, en – indien nodig – in hun zoektocht naar een geschikte baan.
Niek van der Veen

Veranderkundige. DGA van Expert Opinion BV, adviesbureau voor MKB, opgericht in 1990. Focus op de organisatie van het primair proces en de menselijke factor daarin. Samen met de ondernemer zoeken naar de juiste organisatievorm waarin het resultaat optimaal en de inspanning daarvoor minimaal kan zijn. 

Ben Sinnige

Ik heb langdurig in het HR/P&O vakgebied gewerkt c.q. doe dit nog steeds door vervullen van interim opdrachten. Dit varieert van HR management functies tot inhoudelijke opdrachten (pensioenregelingen, arbeidsvoorwaardenharmonisatie, ontwikkeling van management, coaching).

Fotoalbum Impressie

WAN2CONNECT Nederland

Kwaku Festival

Nederland, Amsterdam , 27 juli 2014.
het Kwaku-festival, in het Bijlmerpark in Amsterdam-Zuidoost.
Dat festival is jarenlang het toneel geweest van gedoe, met betrokkenen binnen de organisatie die elkaar de tent uitvochten en zo. Maar sinds vorig jaar , sinds er een nieuwe organisatie achter zit, loopt het goed.
één stand, die van Wan2Connect, een netwerk van etnisch ondernemers dat beginnende allochtonen ondernemers op weg wil helpen. De gedachte is dat beginnende allochtone ondernemers veel vaker failliet gaan dan autochtone, omdat ze bepaalde vaardigheden missen. Dit netwerk wil hen daarbij helpen, en wil op Kwaku zichzelf presenteren, onder meer door bezoekers een soort ‘ondernemerstest’ af te nemen.
Op de foto: 2 vertegenwoordigers van de Wan2connect stand in gesprek met allochtone ondernemers van een sparerib stand.
Foto:Jean-Pierre Jans