WAN2CONNECT Office Commewijne

Paramaribo, woendag 15 maart 2023

WAN2CONNECT en Technovate hebben een informatie middag georganiseerd in hun nieuwe locatie te Commewijne. Deze middag was naar aanleiding van een enquête/ marktonderzoek gepland om vervolgens aansluitend na twee interactieve presentaties met elkaar van gedachten te wisselen over het ondernemerschap. De middag was er op gericht om nieuwsgierigen en ondernemers de gelegenheid te geven lijfelijk kennis te maken met Technovate en WAN2CONNECT.

De kleine groep, aanwezige ondernemers heeft een informele maar vooral informatieve middag gehad. Met een hapje en een drankje was er voldoende gelegenheid om in een persoonlijk gesprek kennis te maken met de ondernemer Marlon van WAN2CONNECT en Bryan van Technovate.

Daarnaast was er ook ruimte om de sociaal en maatschappelijke doelen van het ondernemerschap te belichten. Ondernemerschap in het hier en nu, maar ook gericht op de toekomst.
De RXPAY App van Technovate sluit goed aan op de behoefte van de kleine ondernemer. ‘Because Technovate is Transforming the ordinary into Really eXceptional’ and plans the perfect Software Experience for the costumer’.

WAN2CONNECT maakt succesvol ondernemen mogelijk en daarom biedt zij Office Desk werkplekken aan op hun nieuwe locatie, met een mooi uitzicht, te Bridge Mall Commewijne. Vanaf US $35,- per maand, inclusief internet, voor de bereikbaarheid van gedreven ondernemers.

“We are Making your business your business’.

Meer weten?
Contact ons op +597582045 of mail naar info@wan2connect.com
Meerzorgweg #284, Bridge Mall Commewijne.

www.techno-vate.com | www.wan2connect.com