Succesvol ondernemen in Suriname?

Paramaribo, 3 maart 2023

Succesvol ondernemen in Suriname?
Met uw kennis en kunde als (startende) ondernemer en de vakgerichte expertise van WAN2CONNECT brengt u uw bedrijf naar grotere hoogte. Met onze helikopterview inzicht krijgen in uw droom, durf en wat maakt dat u wilt ondernemen.

Met ons ondernemersnetwerk kunt u werken aan uw bestaansrecht als professionele ondernemer. U maakt dan ook kennis met ons zakelijk sociëteit centrum waar u nieuwe en potentiële klanten kunt ontmoeten. Met ons vakgericht team zult u zich als (startende) ondernemer kunnen richten op het runnen van uw bedrijf vanuit uw dromen en passie.
WAN2CONNECT heeft een platform en ondernemersnetwerk die zich richt op uw stijl van ondernemen en die u verbindt met gelijkgestemden zodat u binnen afzienbare tijd met uw onderneming kunt starten of die naar grotere hoogtes kunt brengen.

WAN2CONNECT biedt een lidmaatschap met een klankbord. Expertise die u met uw persoonlijke kwaliteiten én ‘know how’, als ondernemer, in staat stelt te blijven ondernemen vanuit uw passie en daadkracht. Zij stelt primaire zaken en diensten ter beschikking volgens de wet- en regelgeving en de 7 cruciale aspecten om te kunnen werken aan het bestaansrecht van het ondernemerschap.

Mail voor meer informatie naar info@wan2connect.com voor een persoonlijk gesprek.

‘WAN2CONNECT Making your business your business’