Onthulling I Love Nickerie monument in het rijstdistrict

Naast een I LOVE NICK en een I LOVE PARADISE sign, heeft Nickerie sinds afgelopen weekend ook een I LOVE NICKERIE beeld op het Volksplein erbij. Het ‘monument’ is een schenking van de familie Abdul aan de Nickeriaanse gemeenschap en werd door president Chandrikapersad Santokhi onthuld.

De Surinaamse president toonde zich ingenomen met dit initiatief en prees de Nickeriaanse bevolking voor haar inzet om het district te ontwikkelen. Hij wees op het samenbundelen van Nickerianen in binnen- en buitenland om ondersteuning te geven aan het district.

Santokhi riep de Nickerianen op tot liefde in hart, voor de medemens en samenleving. Hij zegt dat het monument daarmee niet alleen voor de Nickerianen iets zal betekenen maar voor heel Suriname en zelfs het buitenland wanneer toeristen zullen komen en het monument op de gevoelige plaat zullen vastleggen.

Eveneens riep hij de gemeenschap op voorbereid te zijn op de uitdagingen en de ontwikkelingen die het toerisme met zich zal meebrengen.

Het bericht Onthulling I Love Nickerie monument in het rijstdistrict verscheen eerst op Waterkant.