Wegen afgesloten wegens ‘Oil and Gas Summit’ en Caricom-vergadering

Het Korps Politie Suriname maakt bekend, dat in verband met de te houden Oil and Gas Summit en Caricom-vergadering maandag 27 juni de onderstaande wegen en of kruisingen in het uitgaanscentrum van Paramaribo van 06.00 uur tot en met dinsdag 28 juni tot 00.00 uur zullen worden afgesloten:

⦁ Henck Arronstraat – Grote Combéweg

⦁ Abraham Crijnssenstraat (geen rijverkeer voor langs het Presidentieel Paleis)

⦁ Sommelsdijckstraat – Kleine Waterstraat (geen verkeer richting Waterkant via de Kleine Waterstraat en de Kleine Dwarsstraat

⦁ Leemsteeg.

Op de weggebruikers en al het personeel van de omliggende kantoren wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en de bevelen en aanwijzingen van de politie ter plekke stipt op te volgen, zo bericht de politie.