Erwin Emanuels: “TBL Cinemas draait nog niet met volle zalen”

TBL Cinemas heeft haar deuren sinds 17 december weer geopend voor het publiek. Dagblad Suriname verneemt van directeur Erwin Emanuels, dat zij tot heden niet met volle zalen draaien. Het team is nog steeds voorzichtig met Covid en gaat niet voor een volle zaal.

Het bezoek is verminderd, maar de prijs van de kaartjes zijn omhoog gegaan in SRD maar nog niet op het niveau van de Amerikaanse dollar. Het blijft moeilijk om de kosten van onderhoud en meer te dekken, benadrukt de directeur. TBL Cinemas deelt steeds het filmschema via haar Facebookpagina en het volgende wordt er steeds bij vermeld: Houdt u zich aan de algemene Covid-regels met name: 1,5 meter tussenafstand aanhouden, temperatuur laten opnemen, handen ontsmetten, mond- en neuskap zoveel mogelijk dragen, en vóór filmbezoek een vaccinatiebewijs (voor dubbel gevaccineerden) of een negatieve Covid-test (maximaal 24 uur oud) gereed houden voor vertoon.

De bioscoop kent tot heden 5 zalen. Bhool Bhulaiyaa 2 en Jurassic World zijn onder andere de films waarvan het publiek de afgelopen dagen kon genieten. Een nieuw filmschema wordt nog vrijgegeven met daarbij data waarop de kaartverkoop voor voorstellingen wordt gestart. 

 (Khoesiaal P.)