Van smokkel verdachte vrouw meldt zich bij politie en wordt aangehouden

Een 31-jarige vrouw heeft in de maand februari dit jaar een postpakket inhoudende cocaïne bij één van de postbedrijven in Paramaribo ter verzending naar het buitenland aangeboden. Toen ze afgelopen weekend naar het politiebureau ging, werd ze meteen aangehouden.

Bij controle werkzaamheden stuitte de douanerecherche op de drugs in het postpakket. Deze werd in beslag genomen, waarna het postpakket met het verderfelijk spul werd overgedragen aan de politie van Narcotica Brigade.

Uit onderzoek kwam naar voor dat het postpakket verzonden was door Kathleen G. was. Ze werd zaterdag op haar woonadres te Paramaribo opgespoord, doch niet aangetroffen.

Toen zij van haar huisgenoten vernam dat de politie naar haar op zoek was, heeft zij zich diezelfde dag aangemeld op de afdeling Narcotica Brigade. Direct nadat zij zich had aangemeld op het politiebureau hebben rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade haar aangehouden.

Kathleen is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld meldt de politie.

Het bericht Van smokkel verdachte vrouw meldt zich bij politie en wordt aangehouden verscheen eerst op Waterkant.